Skip to content

Iets met cake en koffie...

Zes jaar geleden had ik een droom: iets met cake en koffie.Leren door te doen, daar geloof ik in. Na mijn studie aan Academie Artemis ben ik in de mode-industrie gaan werken.Ik werkte voor een bedrijf waar ik mega veel heb kunnen leren.In elk geval heb ik er leren bluffen! En ik ben ervan overtuigd geraakt: als er iets is wat je wilt dan kun je dat. Zo ben ik ook gestart met Life of Pie, een bakery voor custom cakes.

Er wordt wel gedacht dat we een gigantische formule zijn – I wish – en lang niet iedereen weet dat ik het gezicht ben achter Life of Pie. De afgelopen jaren hebben we er alles aan gedaan om dat waar we ooit mee zijn gestart zo professioneel en consistent mogelijk neer te zetten. Ik ben 24/7 bezig met mijn droom: het merk waar wij al zes jaar aan werken zo goed en gezond mogelijk in de markt te zetten. En dat doe ik niet alleen: er zijn veel mensen die een steentje hebben bijgedragen aan het realiseren van die droom.

Door de jaren heen is er nog een andere passie bij gekomen: laten zien hoe mooi het ambacht van het bakken is. Veel mensen denken dat bakken heel romantisch en eenvoudig is. Dat zo’n cake hop-flop in elkaar zit. Niets is minder waar. Al jaren zet ik mezelf er met hart en ziel voor in om alle bakkers te inspireren weer het mooiste en lekkerste van de wereld te maken. Een goed, mooi en lekker product. Iets wat gemaakt is met liefde en veel passie.

Geniet van al het lekkers op onze site!

En misschien mogen wij dan wel jouw feestje compleet maken met een van onze creaties!

Wist je dat?
  • Life of Pie ooit is gestart in een tuinhuis?
  • Onze bruids afspraken en meetings vonden gewoon in de oude slaapkamer plaats.
  • Het team van Life of Pie maar uit vijf mensen bestaat? We doen echt alles zelf.
  • Wij ons alles zelf hebben geleerd?
  • Er bij ons wel meer dan honderd kilo boter doorheen gaat in een week?
Back To Top