Skip to content

It's all about cake

Een custom made cake bij Life of Pie AMS. moet ruim 3 weken van tevoren besteld worden.

Life of Pie AMS. werkt met de smaken: Vanille, Chocolade, Red Velvet of Carrot.

Bij Life of Pie AMS. werken wij standaard met een Oreo vulling. Bij de Carrot cake werken wij met een Cream Cheese Indien dit anders gewenst is kan je dit aangeven in het order formulier. Bij bruidstaarten kan je in overleg een smaak voor de vulling kiezen. Maar dat komt vaak ter spraken bij de bruidsafspraak met een van onze dames!

Geen paniek! Wij hebben elke week TO GO CAKE’S beschikbaar . Deze kan je bestellen via het kopje THEMACAKES. Je kan ook langs komen bij ons in de Bakery waar wij altijd cakes en cupcakes op voorraad hebben.

Je kunt je bestelde cake van maandag tot en met donderdag tussen 11.00 en 16.00 uur en vrijdag tussen 11.00 en 15.00 uur ophalen op de afgesproken datum, in onze BAKERY op de Marnixstraat 196HS, 1016 TJ AMSTERDAM.

Wanneer je de cake de zelfde dag nog eet hoeft deze niet meer ik de koelkast. Is het nou 30 graden, dan adviseren wij dit wel te doen en de cake 3 uur voor het serveren in de doos op kamertemperatuur te laten komen. Wanneer de cake op kamertemperatuur moet komen, zet deze dan vooral niet in de zon of bij een warmtebron. Bewaar de cake dan op een koele plek in de doos.

Orders kunnen 3 weken van te voren worden gecanceld. We gaan dan in overleg even kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

De cake wordt standaard geleverd in een doos. Bij het ophalen wordt er ook een tas aangeboden, hier rekenen wij 0,10 cent voor.

De cake kan tot 5 dagen na PICK UP worden bewaard. Wanneer er cake over is na jouw event zou je de cake ook nog in folie kunnen wikkelen en 3 maanden in de vriezer kunnen bewaren. We adviseren dit wel zonder decoratie te doen.

De sweets die wij per post versturen versturen wij via PostNL. Je ontvangt in je email daar een track & trace code voor. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen die de post oplopen.

Gelukkig hebben wij onze cakes zo danig ontwikkeld dat dit geen enkel probleem is. De cakes kunnen tot 5 dagen na de PICK UP worden gegeten. Hier hebben wij echt een half jaar voor getest om er zeker van te zijn dat dit niet af zou doen aan de kwaliteit van onze cakes. Alle cakes die wij maken worden een dag van te voren ook gemaakt. Anders zijn onze beauty’s niet te vervoeren!

De cake kan altijd mee naar huis. Of je nou met het openbaar vervoer, auto, scooter of fiets komt. Het maakt niet uit. Er is altijd een weg terug naar huis! Wel adviseren wij om de cake niet in een fietskrat te vervoeren maar om deze aan je stuur te hangen. Bij een scooter zou je de cake gemakkelijk tussen de benen kunnen vervoeren. In de auto adviseren wij deze gewoon op de grond te zetten of in de achterbak. VERVOER DE CAKE NIET OP SCHOOT! Zie je dit nou niet zitten? Dan zou je altijd voor onze DELIVERY kunnen kiezen!

De order kan tot 2 weken voor de leverdatum nog worden gewijzigd. Helaas moeten wij precies inkopen en onze baklijsten maken dus kunnen wij korter dan 2 weken voor levertijd niets meer veranderen!

Wanneer het gewilde thema niet tussen de thema’s van Life of Pie AMS. staat kan je CONTACT met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Het is mogelijk om meerdere thema’s op een taart te verwerken. Hiervoor zou een meerprijs berekend kunnen worden.

De cakes worden niet bevroren aangeleverd.

Alle cakes bij Life of Pie AMS. zijn custom made. We maken dus geen cakes na. Wel kunnen we de door jouw gekozen cake als inspiratie gebroken.

In principe kunnen alle kleuren. We mengen dit wel met de hand. Dus 1 op 1 zal het nooit worden. Wel zijn er kleuren die meer afgeven dan de ander. Blauw, donkergroen, zwart en paars zijn kleuren waar veel kleurstof in zit. Dit kan dus afgeven. Dit is zeker niet schadelijk, want we smeren de cake wit in de basis. Maar houd hier wel rekening meer!

Helaas! Wij hebben een NO FONDANT POLICY.

Gelukkig zijn er andere bakkers die hier veel beter in zijn! Wij doen dit helaas niet!

Helaas is dit bij ons niet mogelijk. We werken met een botercrème met roomboter. Ook in de meeste cakes zit koemelk.

In de cakes van Life of Pie AMS. zit geen gelatine of alcohol. Wel zou er gelatine kunnen zitten in de decoratie die wij gebruiken. Indien dit niet gewenst is zal dit moeten worden aangegeven in het order formulier. Ook zitten er geen noten in de cakes. Wel worden de cakes verwerkt in een keuken waar ook met noten wordt gewerkt. Indien er sprake is van een allergie dient dit aangegeven te worden in de extra note bij het bestel formulier. Wij zullen dan voor dat we de bestelling in gang zetten contact met je op nemen om zo goed mogelijk te overleggen met betrekking tot de allergie. Wanneer dit niet is gedaan en er is een allergie in het spel is Life of Pie AMS. niet verantwoordelijk voor de gevolgen.

Dat kan zeker! Je kan een afspraak met ons maken via het kopje WEDDING op onze HOME pagina.

GEEN STRESS!! Je kan gewoon even bellen: +31 (0)65 71 768 50

Bij Life of Pie AMS. kan je betalen in de webshop. Bij het afrekenen kun je kiezen met welke methode je de bestelling wilt afrekenen. Bij bedrijven is het ook mogelijk om de betaling via factuur te doen. Indien anders gewenst kun je contact met ons opnemen.

We doen ons best om de cakes helemaal te maken zoals jij dat wilt. Let wel, veel beelden van het internet zijn gefotoshopt. Fluor is soms dus niet echt fluor. Goud is ook niet altijd zo goud als op de foto. Bij twijfel kan je altijd CONTACT met ons opnemen.

Helaas, het is maar een paar keer per jaar feest! Gelukkig is van een hapje suiker nog nooit iemand dood gegaan!

De basis botercrème van Life of Pie AMS. is witte chocolade. Wil je een andere smaak. Dan kan dit alleen in overleg.

Gelukkig hebben we het internet! Alles kan bij ons via de mail.

Dat kan zeker! Je kan de informatie aanvragen via het kopje WORKSHOPS op de HOME pagina.

Wanneer de workshop toch (last minute) wordt afgezegd retourneren we helaas geen geld. Je ontvangt dan van ons een tegoed bon die je voor alles zou kunnen gebruiken. Deze is voor ever geldig. Je hebt tenslotte het plekje vast gehouden al die tijd. In uitzonderlijke gevallen kijken wij in overleg wat we kunnen doen. We rekenen daar op ook op jullie begrip!

Dat kan zeker! Onder het kopje WORKSHOPS vind je de data en de inschrijfmogelijkheden.

Dat klopt! Wij hebben op kantoor weekend! Op maandag ben je de eerste!

Nee, niet alles op de cake is eetbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bloemen. Ook kan er in het gekozen thema iets op de cake staan wat niet eetbaar is. De bloemen zitten op een stokje geprikt in de cake. Ook het stokje is niet eetbaar.

Dat kan zeker. Voor vragen kan je altijd CONTACT met ons opnemen.

Wij hebben een DELIVERY SERVICE! Je kan via het kopje DELIVERY contact opnemen per mail. Vergeet hierbij niet het lever adres mee te sturen!

Zeker! Met de knipper parkeer je bij ons gewoon even voor de deur. Er is vaak een plekje vrij in de straat.

Helaas is het niet mogelijk om een reeds bestelde en betaalde taart en/of workshop te restitueren i.v.m. Corona. Mocht je i.v.m. Corona toch helaas de taart en/of workshop willen annuleren dan zal hier een tegoedbon voor worden uitgeschreven die op een later te bepalen moment kan worden ingezet.

Back To Top